Sobre mi

LA PIT ROIG

Sóc l'Aïna Garcia-Portillo, la Pit-Roig, ceramista i amant dels materials naturals, així com dels industrials (especialment en desús o reciclats i reciclables).

Amb el taller situat a Moià, que anomeno Espaiet Pit-Roig.

Vaig néixer i estudiar filosofia i ceràmica a Barcelona, d'on feliçment vaig decidir marxar ja fa més de deu anys.

L'art i la ceràmica són en l'actualitat el meu projecte professional i vital.

Imparteixo classes regulars de ceràmica al taller, on es pot gaudir d'un ambient familiar i distès per desenvolupar les idees i projectes personals de cada alumne.

També sóc tallerista de dibuix i pintura per a infants i adults a diferents escoletes d'art del territori.

Col·laboro amb entitats artístiques i socials del Moianès. I, sempre que puc, també col·laboro amb altres artistes per estar en constant contacte amb altres disciplines.

Treballo per encàrrecs i projectes, tant si es tracta de propostes artístiques en l’àmbit de la docència com si són propostes de treballs de taller i producció ceràmica. Així que si en tens alguna, només m'has de escriure.

Actualment també gaudeixo fent obra pròpia, peces úniques fruit d'anys aprenent diferents tècniques en tallers on he treballat i de passions estètiques que ja m'acompanyaven.

Les peces que faig són la culminació del que més m'agrada fer i veure. Amb una tècnica senzilla de decoració em permeto gaudir dels colors i les formes que m'aporta el fang per expressar l'alegria de viure i ser. I, sobretot, gaudir durant el procés. 

 

La Pit Roig